eVOLUTION: les màximes prestacions per a un major estalvi i eficiència

BENESTAR
Amb eVOLUTION afegim un plus de qualitat en el nostre dia a dia. En la neteja personal, el cabell i la pell llueixen més brillants i suaus. La roba queda més sedosa i els seus colors intactes; les vaixelles i aixeteries, impecables. L’aigua descalcificada facilita la neteja de la llar sense necessitat de recórrer a productes de neteja agressius. I a més, protegeix i allarga la vida útil dels seus electrodomèstics, eliminant el risc d’incrustacions i millorant el seu rendiment.

MÀXIM ESTALVI
El nou algorisme desenvolupat en exclusiva per Ecowater i millorat en la sèrie eVOLUTION permet a l’equip situar-se en el punt exacte de saturació de la resina i aconseguir regeneracions més eficients, amb una reducció en el consum de sal i aigua fins a un 65% menor que altres models del mercat i minimitzant al màxim l’abocament de sals i aconseguint ser més respectuosos amb el medi ambient.

CONNECTIVITAT
Els descalcificadors eVOLUTION estan equipats amb tecnologia Wi-Fi, disponible en tots els models.
Permet configutar, de manera ràpida i segura, la quantitat de sal o el cicle de regeneració, així com verificar els litres restants per descalcificar.
L’ús del seu dispositiu a través de Wi-Fi no requereix cap mena de subscripció.

REFINER, LA UNIÓ DE 2 TECNOLOGIES
eVOLUTION Refiner incorpora una capa de carbó actiu que elimina el clor, millora el sabor i olor de l’aigua, i absorbeix la matèria orgànica, VOCs o pesticides, al mateix temps que elimina la duresa, unificant així, en un només equip, els beneficis de 2.

MÉS SEGURETAT
Si el nivell de sal està baix, o existeix un consum d’aigua continu i anòmal en el seu habitatge, eVOLUTION li enviarà un missatge o un email, avisant d’aquestes alertes. A més, mitjançant l’accés remot, el servei tècnic pot realitzar un diagnòstic del sistema sense necessitat de ser present en
l’habitatge.

SENSOR DE SAL PER ANAR
Incorpora un sensor d’infrarojos que detecta automàticament el nivell de sal i ajusta en temps real la configuració en l’equip i en la seva tauleta o mòbil.

MODERN I RESISTENT
Nou cabinet, completament fabricat en polietilè d’alta densitat, major durabilitat, resistència i millor acobli entre les parts, més estable. Disseny nou i més actual.

UNA VÀLVULA PER A CADA MODEL
COMPACT: Vàlvula 3/4” Disc Simple, per als equips més petits.
BOOST: Vàlvula 1” Disc Simple, mateix disseny i major cabal.
POWER: Vàlvula 1” Disc Doble, per als models de major volum. Major cabal i manteniment més fàcil i ràpid.