Instal·lació de clorador salí amb control i regulació de pH i ORP per a piscina de 100m3. Casa de turisme rural Torre Ticó, Balaguer.

Agro Caprina Morell

Instal·lació de baix cost, alt rendiment i resultats excel·lents.
Sistema de dosificació proporcional de diòxid de clor en funció de la quantitat d’aigua bruta a tractar, alimentat mitjançant mòdul fotovoltaic de 160W amb petita acumulació de 190Ah lliure de manteniment. Sistema fotovoltaic dissenyat per SOLENVER.
Després de 30 dies de la posada en marxa del sistema el client ens informa què ha augmentat la producció lactea en un 2-3%. Molt bones noticies!
Aquests resultats consoliden encara més la nostra filosofia d’empresa i forma de treballar.
La qualitat de l’aigua es de vital importància i la necessitat de realitzar els dissenys dels tractaments d’aigua de la forma més tècnica, personalitzada i eficient possible per obtenir els millors resultats ajustant-nos a les necessitats de cada client i la seva capacitat d’inversió.
A Servitec H2O ens sentim feliços i orgullosos de poder augmentar la producció d’un client al mateix temps que millorem el benestar animal de la seva explotació amb uns costos d’inversió baixos.
SOM AIGUA!

Tractaments d’aigua respectuosos amb el medi ambient + energies renovables = binomi perfecte.

Instal·lació fotovoltaica a Almenar (Lleida). De 6kW nominals de potencia amb 18 mòduls de 400Wp i un total de captació de 7,2kWp. Controlada a distancia mitjançant un sistema de tele gestió. La instal·lació produirà 10.757kWh anuals. Disseny realitzat pels nostres amics i companys de Solenver. Mitjançant aquesta instal·lació el client alimentarà els equips dels seus tractaments d’aigua i demés equips de la finca.